Основна школа 'Вук Караџић' Пожаревац

Фотогалерија Преузимања
 
Насловна arrow Преузимања arrow Књиге и часописи
Књиге и часописи
Књиге и часописи (слободно преузимање)

DokumentiDodato

Uredi po : Imenu | Datumu | Popularnosti [ rastuće ]
Tema trećeg pilot broja elektronskog časopisa za mlade je muzika i u njemu su zastupljeni: članak o džezu, Madoni, mladom srpskom pank bendu „My fault , psihologiji muzike, gostovanju KUD „Sveti Sava sa Zvezdare na festivalu folklora u Turskoj, kao i dva filozofski obojena članaka o paralelnim svetovima i apsurdnosti savremenog života. U toku je konkurs za priloge, nove saradnike, kao i nagradni konkurs za ime ovog elektronskog časopisa. Kompletan časopis u PDF obliku (2.3 MB)
Tema drugog pilot broja elektronskog časopisa za mlade je leto, pa su u časopisu zastupljeni putopisi mladih novinara iz Crne Gore i sa Krita, uvod u planinarenje, članak i intervju sa Eurosonga održanog u Beogradu i stalne rubrike: vesti, urbana kultura, obrazovanje, životni stil, veliki odmor, intimno-poverljivo. U toku je konkurs za priloge i nagradni konkurs za ime ovog elektronskog časopisa. Kompletan časopis u PDF obliku (3.0 MB)
Tema prvog pilot broja elektronskog časopisa za mlade je Tenis u Srbiji, a pokrenute su i stalne rubrike: vesti, urbana kultura, obrazovanje, životni stil, veliki odmor, intimno-poverljivo. U toku je konkurs za priloge i nagradni konkurs za ime ovog elektronskog časopisa. Kompletan časopis u PDF obliku (2.7 MB)