Основна школа 'Вук Караџић' Пожаревац

Фотогалерија Преузимања
 
Маскенбал 2010

Маскенбал 2010
 
    И ове године у издвојеним одељењима наше школе одржан је маскенбал за малишане од првог до четвртог разреда. У школским клупама уместо ученика појавиле су се принцезе, црвенкапице, гусари...

Фотографије маскенбала 

 
Дан отворених врата

         Дана 08.10.2010. године у свечаној сали Скупштине града Пожаревца одржана је манифестација „Дани отворених врата“. Овој манифестацији присуствовало је и десет ученика наше школе, заједно са директором Радивојем Јаковљевићем и наставницом Мајом Жикић. Након приредбе ученика основних школа, присутнима се обратио и градоначелник града Пожаревца Миодраг Милосављевић, који је том приликом примио и листу жеља ученика како би они побољшали живот у Пожаревцу. Деца су имала прилику и да разговарају са градоначелником и посете његов кабинет.

 
Дeчја недеља
Дечја недеља      Поводом Дечје недеље 5. октобра 2010. године  у Градској библиотеци је организована креативна  радионица на тему „ Конфликти“. У радионици је  учествовало по петоро  ученика виших разреда свих основних школа у Пожаревцу. Нашу школу су представљали ученици шестог два одељења и то: Марија Лакић, Невена Лукић, Милица Јовановић, Марина Стокић и Лазар Митровић.
Детаљније...
 
Екскурзије петих разреда

Ravanica


Извештај са екскурзије ученика петог разреда Основне школе "Вук Караџић" из Пожаревца на релацији Пожаревац - Манастир Манасија - Ресавска пећина - Манастир Раваница - Сокобања - Ниш - Нишка бања - Пожаревац у пероду од 2. до 3. окобра 2010. године

Детаљније...
 
Сређивање школског дворишта у Дубравици
Дубравица сређивање школског дворишта
       24.09.2010 године у истуреном одељењу у Дубравици организована је акција сређивања дворишта и фарбања ограде. Акцију су подржали родитељи који су се у већем броју окупили и  офарбали ограду, клацкалице и остале дечије справе за игру.
 
Планиране екскурзије

        Дестинације и време одржавања екскурзија за школску 2010-2011. годину можете погледати у делу о екскурзијама. За ученике трећег и четвртог разреда планирана је настава у природи у трајању од недељу дана, док ученици осталих разреда иду на једнодневне, дводневне и тродневне излете.

 
Пријем првака
Свечани пријем првака 2010
         Дана 31.08.2009 са почетком у 10 часова одржан је свечани пријем првака у нашој школи. Ученици трећег разреда су припремили пригодан програм. Прваци су распоређени у три одељења које ће водити учитељи Татјана Цојкић, Јасмина Станисављевић и Весна Рајчић.

 
Распуст се ближи крају
       
         Среда 1. 09. 2010 године први је наставни дан у школској 2010 - 2011 години. Настава се обавља по следећем распореду:
Путничка смена пре подне
Градска смена после подне
 
Свечани пријем првака

          Свечани пријем првака обавиће се у просторијама школе у уторак 31. августа 2010. године у 10 часова. Позивамо родитеље будућих првака да заједно са својом децом присуствују овом догађају и тако заједно обележимо почетак школовања нове генерације наших ученика.

Добро нам дошли!

 
Поправни испити

          Обавештавмо ученике који су упућени на полагање поправних испита да ће припремна настава почети у среду 18 августа у 10 часова. На огласној табли Школе истакнуте су ближе информације о припремној настави и поправним испитима.

 
Коначан распоред ученика по средњим школама

         Објављени су резултати првог уписног круга, односно коначан распоред ученика по средњим школама и образовним профилима.  По том распореду ученици се 7. и 8. јула уписују у одговарајућу средњу школу од 8 до 15 часова. Резултате можете видети и на улазним вратима школе.

          Конкурс за други уписни круг, односно за преостала, непопуњена месата у средњим школама је објављен. Попуњавање и предаја листе жеља за други уписни круг (за оне ученике који у првом кругу нису нигде распоређени) је у петак 09. јула 2010. године. Резултати другог уписног круга биће објављени у недељу 11. јула од 09 часова а упис за оне који буду примљени у другом кругу је у понедељак 12. јула од 08 до 15 часова.

Коначан распоред ученика по средњим школама и образовним профилима. (PDF)
Коначан распоред ученика по средњим школама и образовним профилима. (WORD)

 
130 година школе у Живици

  130 година школе у Живици
       24. јуна 2010. године школа у Живици свечано је обележила свој јубилеј 130 година постојања и рада. Свечану академију  "Школи у част" приредили су ученици наше школе са својим наставницима. 

 
Коначна ранг листа

        На ранг листи предност имају ученици са најмање пет поена из оба предмета. После њих су рангирани ученици који немају ту врсту предности ( ако имају мање од пет поена из било ког предмета ). Услов за упис у четворогодишње школе нису стекли ученици који имају мање од једног поена из било ког предмета.

 
Решењa тестoва из Српског језика и Математике
 
Семинар о инклузији

         У основној школи ''Свети Сава'' у Пожаревцу 16. и 17. јуна 2010. године одржан је семинар о Иклузивном образовању и изради индивидуалног образовног плана. То је један од обавезних семинара. Из наше школе семинару су присуствовали чланови Школског тима за инклузивно образовање: Директор Радивоје Јаковљевић, предагог Марија Стојковић, психолог Слободан Јовановић, професор разредне наставе Сања Николајевић и професорка географије Нина Ђуровић. Водитељи семинара су били Радиша Ђорђевић, просветни саветник Школске управе Пожаревац и психолог Маја Оклобџија-Слијепчевић.

Фотографије са одржаног семинара 

 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 Следећа > Крај >>

Резултати 466 - 480 of 568

Пријављивање


Заборавили сте лозинку?

Календар 2018-2019

Календар образовно васпитног рада основне школе за школску 2016/2017. годину

Календар образовно васпитног рада основне школе за школску 2018/2019. годину

Школски часопис

Преузмите најновији 13. број нашег школског часописа - Вукова ризница -  2022)

Преузмите најновији број нашег школског часописа 2022

Oпшти акти школе


Водич за основце


Занимања има много и сигурно је да су нека од њих баш за тебе. Одабери право занимање!

Канал вести

Статистика

mod_vvisit_counterДанас129
mod_vvisit_counterЈуче174
mod_vvisit_counterОве недеље784
mod_vvisit_counterОвог месеца5436
mod_vvisit_counterУкупно882852

Локација

Пронађите нашу школу у програму Google Earth

Пронађите нашу школу у програму Google Earth

Тренутно је 1 гост на вези

Школски информатор

ИНФОРМАТОР

Информатор о раду школе!

Правила понашања


Правила понашања за ученике и родитеље у
ОШ "Вук Караџић"

Психолошка ризница

Психолошка ризница

Психолошка ризница

Школски филм

125 година школе

ОШ "Вук Караџић" 1887-2012

Професионална оријентација


Информације за ученике и родитеље о професионалној оријентацији.

Министарство просвете и образовања

Званична презентација Града Пожаревца