Основна школа 'Вук Караџић' Пожаревац

Фотогалерија Преузимања
 
Насловна
Професионална оријентација
Шта знаш о саобраћају Е-пошта
     

      У Ослу је одржано европско такмичење - Шта знаш о саобраћају. Наш ученик Милош Стојићевић је са наставником Видојевић Владаном освојио I место. Поново смо ПРВАЦИ ЕВРОПЕ !!!

Фотографије  

 
Наша школа остаје лидер у области ПO Е-пошта
         У току прошле школске године наша школа је започела имплементацију програма професионалне оријентације по моделу Немачке организације ГИЗ . Овај програм је показао вредне резултате и више земаља широм Европе а од прошле године је и код нас акредитован као један од обавезних програма стручног усавршавања запослених у основношколском образовању, под називом ’’Професионална оријентација на преласку у средњу школу’’.
Детаљније...
 
Професионална оријентација Е-пошта

На основу досадашњег рада и искуства можемо закључити да су ученици, њихови родитељи и запослени у школи дали подршку започетој имплементацију ПО.

Родитељи су добро одреаговали на увођење новина и поједини су спремни да активно учествују у имплементацији ПО, што ће посебно бити од значаја при реализацији реалних сусрета.

Детаљније...
 
Професионална оријентација фебруар-јун 2012 Е-пошта

СЕДМИ РАЗРЕД
     До краја јануара 2012. године реализоване су све радионице из области Самоспознаје и Информисања и истраживања. До половине марта предвиђено је да се одрже све радионице из области Могућности школовања и каријере, а од половине марта почиње припрема за оставривање реалних сусрета. Реални сусрети ће се реализовати у априлу и мају 2012. године и обухватаће обилазак сајма образовања, сусрете са ученицима из средњих школа и формирање кутка за професионалну оријентацију. У току маја и јуна 2012. године реализоваће се радионице из области Облука и спровешће се евалуација програма ПО и донети закључна разматрања о утицају ПО на мишљења и одлуке ученика које су у вези са даљим школовањем и занимањем.

ОСМИ РАЗРЕД
    До краја јануара 2012. године реализоване су све радионице из области Самоспознаје, Информисања о занимањима и Могућностима школовања и каријере. Припрема за реалне сусрете реализоваће се у фебруару 2012. године, а сами реални сусрети у марту, априлу и мају 2012. године. У току маја 2012. године реализоваће се радионице из области Облука и ученици 8. разреда ће донети коначну одлуку о даљем школовању и избору занимања.

ПЛАН И ПРОГРАМ ПО ЗА 7. И 8. РАЗРЕД ЗА ПЕРИОД ФЕБРУАР-ЈУН 2012. ГОДИНЕ

 
План и програм професионалне оријентације Е-пошта

     План и програм имплементације професионалне оријентације за 7. и 8. разред. "Модел имплементације: Професионална оријентација интегрисана у наставне предмете"

План и програм за 7. разред
План и програм за 8. разред

 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 12