Основна школа 'Вук Караџић' Пожаревац

Фотогалерија Преузимања
 
Насловна arrow Промоције
Промоције домаћих сајтова
Општинско такмичење из физике 2015 Е-пошта
   
   Општинског такмичења из физике одржаног је 7. 2. 2015. године у Костолцу. Ученици наше школе остварили су најбољи пласман у категорији шестих разреда. Ученици који су се пласирали на окружно такмичење. Емилија Риђић 6-3 62 поена, Милена Василевска 6-3 47 поена, Ања Петковић 6-2 44 поена, Јелена Ђорђевић 7-4 54 поена, Невена Василевска 8-3 82 поена, Вељко Ракић 8-4 60 поена.
 
Семинар Е-пошта
   
     Другом делу семинара "Подршка систему осигурања квалитета на националном нивоу и нивоу установе", поред наших запослених, присуствовали су и наставници из ОШ "Свети Сава" и ОШ "Краљ Александар I". Семинар је одржан у нашој школи 07.02.2015. године.

 
„Сачувајмо новогодишње јелке“ Е-пошта


    У четвртак  је испред Еколошког дома на Чачалици одржана традиционална манифестација „Сачувајмо новогодишње јелке“. Манифестацију организује Удружење пријатеља Чачалица, а ове године носилац активности је ОШ „Вук Караџић“,

 

Детаљније...
 
Virtuelne ture i njihova primena Е-пошта
Virtuelne ture 360° su najčešće predvidjene za: prezentacije turističkih agencija; predstavljanje hotela; predstavljanje odmarališta; prezentacije turističkih kompleksa; prezentacije letovališta; prezentacije u privatne svrhe… Po čemu su bolje 360° virtuelne ture: Izrađuju se sa visine; dočaravaju sve pravce; omogućuju novu dimenziju promocije; lako se prave i sa nepristupačnih mesta; lake su za korišćenje;  mogu se videti na računarima, tabletama i mobilnim telefonima.
Детаљније...
 
Виртуелне шетње градовима Србије Е-пошта
Виртуална панорама је продукт посебног начина снимања одаје или антара, обраде снимака и компјутерско припајање у интерактивно-покретну фотографију која обухвата целовити простор као сферу, односно презентује угао гледања од 360° x 180°. Другачијим речцама, виртуална панорама је скуп фотографија које можете сами подстицати одступом миша и бити у вероватноћи да видите сваки угао просторије или мезета који је реализован.
Детаљније...