Основна школа 'Вук Караџић' Пожаревац

Фотогалерија Преузимања
 
Насловна arrow Запослени arrow Бивши радници
Бивши радници Е-пошта

 

Милош Мијатовић

 

 

 

Милош Мијатовић - наставник разредне наставе 

 

 

 

 


             

 

Љубиша Митић  Љибиша Митић
наставник математике

   Рођен је 1957 године у Тићевцу Општина Жабари. Основну школу је завршио у Александровцу. Учитељску школу је завршио у Пожаревцу а Вишу педагошку школу у Београду.

   У ОШ "Дуда Јовић" Жабари радио је као наставник математике у истуреном оделењу у Симићеву деветнаест година. Од 1995 године прелази у ОШ "Божидар Димитријевић Козица" у Брадарцу на радно место помоћника директора. Од 1997 до 2003 ради као директор школе у Брадарцу. у ОШ "Вук Караџић" долази 2003 на радно место наставника математике. Потом две године обавља дужност помоћника директора да би се касније вратио на место наставника. Носилац је савезног признања "Најдражи учитељ" и Октобарске плакете 


Миле Милутиновић 

Миле Милутиновић
наставник физичког васпитања

   Рођен 21. 12. 1950. године у Старчеву, општина Петровац на Млави. Основну школу завршио у Рашансу и Пожаревцу, а учитељску у Пожаревцу. Вишу педагошку школу завршио је у Београду.

    Прво радно место имао је у Црљенцу, затим у Смољинцу, Топоници и Основној школи "Свети Сава" у Пожаревцу. У Основну школу "Вук Караџић" долази школске 1994/95. године.

 

 

 

    

Марко Вјештица 

 

 

 

 

Марко Вјештица
наставник физичког васпитања

 

 

 

 

 

Душица Пешић

   • Душица Пешић - професор разредне наставе

 

 

  

 

  

 

Зорица Чупић

 

 
 
 
 
 
Зорица Чупић - наставник разредне наставе 

 

 

 

 

 

Драгољуб Милановић

Драгољуб Милановић - учитељ
Рођен је 1951 године у Кушиљеву општина Свилајнац. Због службе родитеља до 3. разреда похађао школу у Жабарима а потом до 8. школу у Забели. Учитељску школу завршио је у Пожаревцу 1970/1971 године. Апсолвирао је 1973 године у Земуну на Вишој педагошкој школи смер хемија и домаћинство.
    Одређено радно време радио је у школама "Доситеј Обрадовић", "Краљ Александар" и "Вук Караџић". Стални радни однос заснива у нашој школи 1976 године у Брежану као учитељ, где ради шест година а потом прелази у централну школу. Руководио је ђачким организацијама "Извиђачи" и "Феријалци". На општинским и Регионалним такмичењима из математике са ученицима 4. разреда имао је више запажених резултата од 1 до 5 места. На регионалном такмичењу рецитатора у категорији 4. разреда његова ученица Божић Снежана освојила је прво место. Са својим ученицима редовно учествује у активностима школе.  
 
 
 Агнеш Гроздановић     Aгнеш Гроздановић - Српски језик
 
 
 Данијела Јаковљевић    Данијела Јаковљевић - Благајник