Основна школа 'Вук Караџић' Пожаревац

Фотогалерија Преузимања
 
Насловна arrow Ђаци arrow Најуспешнији
Најуспешнији Е-пошта

Наша школа учествује редовно на свим такмичењима које организује Министарство просвете и друге институције и орагнизације. У школској 2001/2002. години на такмичењу из познавања саобраћаја наша школа освојила је прво место на међународном такмичењу одржаном у Швајцарској.

Прво место освојила је и у Шпанији на међународном такмичењу младих филателиста.

На републичком такмичењу прва места освојили смо из Архитектуре и грађевинарства, информатике, Пољопривредне технике и хемије. У

школској 2002-2003 години поново смо освојили прво место у познавању саобраћаја у Португалу, треће место на међународном конкурсу дечијих карикарура, права места на републичком такмичењу итд.

У 2003-2004 упех наших ђака се понавља овог пута у Чешкој, а на републичком такмичењу прва места освајају у Архитектури и грађевинарству и трећа места у биологији и дечјем хору.

У школској 2005-2006 победе се понављају у математици, српском језику, из историје, физике, биологије и рецитовања.

У 2006-2007 сличне победе се понављају, а у овој школској 2007-2008.

Наши ђаци доносе нам нове пехаре из иностранства, овог пута из Шпаније са освојеног првог места на такмичењу из познавања саобраћаја. Европски прваци су и ове године доказали да смо најбоља школа не само у Пожаревцу, и Србији, већ и целој Европи.

НАЈУСПЕШНИЈИ УЧЕНИЦИ